Tarieven

Tikla budgetcoaching verdient zich meestal al snel terug, zeker bij problematische situaties. Het doel is immers om weer financieel gezond te worden, waarbij structureel geld bespaart wordt. De kosten hoeven overigens niet altijd door u zelf gedragen te worden. In bepaalde situaties kan de gemeente of uw werkgever hier iets in betekenen.

Tikla hanteert duidelijke en transparante tarieven. Kiest u voor het Tikla Pakket, dan krijgt u bovendien korting.

De afspraak die volgt op de kennismaking vindt vertrouwd bij u thuis plaats. Tikla rekent hiervoor 1 uur, ook als blijkt dat er meer tijd nodig is. Tikla neemt graag de tijd voor een goed begin! Tevens ontvangt u tijdens het bezoek, indien gewenst, benodigdheden voor de rest van het traject.

Tikla stelt met de verzamelde informatie een Persoonlijk Budget Rapport op. Tikla berekent uw gegevens door en stelt een plan op hoe uw budget weer in balans komt. De kosten hiervoor zijn €200 exclusief BTW.

Wanneer uw Persoonlijk Budget Rapport gereed is, komt Tikla bij u thuis om deze te bespreken en neemt het plan van aanpak met u door. Tevens spreken we concrete doelen af en maken we afspraken over de frequentie van de coaching. Voor het tweede huisbezoek geldt het standaard uurtarief.

Samen bepalen we met welke frequentie en op welke manier de vervolgafspraken plaats zullen vinden. De vervolgafspraken vinden plaats tegen het standaard uurtarief.

Een traject is meer dan de huisbezoeken en het rapport. Bij vragen tussendoor staat Tikla kosteloos voor u klaar per telefoon of mail. Als blijkt dat er behoefte is aan een afspraak, dan maken we deze.

excl. BTW incl. BTW
Vrijblijvende kennismaking per telefoon of per mail  GRATIS  GRATIS
Standaard uurtarief

Het standaard uurtarief geldt voor budgetcoaching, administratie en begeleiding.

€48 €58,08
Persoonlijk Budget Rapport €200 €242
Tikla pakket:

  • Kennismaking / intake
  • 3 Huisbezoeken
  • Persoonlijk Budget Rapport
€320 €387,20
Reiskosten per km €0,19